Stagiar bij Fluffy fur

fluffy fur koppies vd week bern bhodie freek beau lucas miley

Hoi! Mijn naam is Marjolein en ik ben 31 jaar oud.

Ik woon in Rozenburg samen met mijn beste vriend Bruno, een kooikerhond.

Dit jaar ben ik gestart met de opleiding voor hondentrimster in Harderwijk en daarvoor mag ik bij de helden van Trimsalon Fluffy Fur stagelopen. Je kan mij hier 1 a 2 dagen per week vinden.

Naast deze opleiding werk ik nog elders. Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan wandelen, fietsen en tuinieren.

Mijn liefde voor dieren is er al heel lang. Al vanaf dat ik mijn eigen honden heb, houd ik ze graag gezond en fris. En nu ik de kans kreeg om de opleiding te doen en stage te lopen heb ik het dan ook met beide handen aangepakt. Ik kijk er dan ook erg naar uit hier ontzettend veel te leren en alle ervaringen op te doen!

Ik hoop u binnenkort met u kennis te mogen maken bij Trimsalon Fluffy Fur. U bent daar net als mij in zeer goede en professionele handen.